Wat is de juiste volgorde bij linkbuilden?

Wat is de juiste volgorde bij linkbuilden?

Linkbuilding is een complexe aangelegenheid. Veel webmasters denken dat het een kwestie is van zoveel mogelijk links verzamelen. Daarbij gaat het om zowel in- en uitgaande links. Dit is voor een deel waar. Verwijzingen selecteren en plaatsen of laten plaatsen is één van de onderdelen van linkbuilding. Maar de volgorde waarin u te werk dient te gaan is wel van groot belang. Wanneer u een website opstart en direct links gaat proberen te verzamelen, zal dit veel moeite kosten en in de meeste gevallen niet eens lukken. Het is namelijk wel van belang dat uw website interessant genoeg is voor een andere internetpagina om een linkruil aan te gaan.Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

Website opstarten en indelen

Voordat u een begin kunt maken met linkbuilden zult u eerst er voor moeten zorgen dat uw website compleet is. Het heeft weinig zin om een halve site op te leveren. Ten eerste is het voor de bezoekers erg vervelend als er bepaalde delen van een website nog niet af zijn. Ten tweede komt het niet professioneel over als een deel van uw website niet naar behoren werkt en ten derde kunnen subpagina’s na verloop van tijd nog anders ingedeeld worden waardoor de verwijzingen naar de desbetreffende pagina’s niet meer kloppen. Het is dus erg belangrijk om uw website eerst compleet te maken voordat u deze op het internet zet. Anders heeft het linkbuilden weinig zin.

Het echte linkbuilden

Na het optimaliseren en opleveren van uw website kunt u beginnen met het echte werk: het linkbuilden. Om dit onderdeel van websiteoptimalisatie tot een succes te maken is het van groot belang dat u uw website actueel houdt. Alleen dan heeft linkbuilding kans van slagen. Wanneer u deze volgorde aanhoudt bij het maken en optimaliseren van uw website kan het niet mis gaan. Natuurlijk is het prima om zo nu en dan uw website opnieuw in te delen en te vernieuwen, maar zorg er te allen tijde voor dat de verwijzingen naar subpagina’s niet veranderd hoeven te worden. Anders kunt u zomaar een hoop bezoekers kwijtraken die de gewenste informatie niet meer kunnen vinden. Ook lopen de posities tussen de zoekresultaten gevaar wanneer u aan de titelpagina’s en url’s gaat sleutelen. Probeer dit dus zoveel mogelijk te voorkomen om het linkbuilden te laten slagen.

Gerelateerde berichten