Hoe goede backlinks zoeken

Hoe goede backlinks zoeken

Het is een ramp voor vele webmasters onder ons. ”Het zoeken van nieuwe goede links naar uw website” Er gaan uren in zitten om te zoeken naar goede links. Wanneer u hoger wilt scoren in de zoekmachines, dan is dit een noodzakelijke taak. Maar zeker niet de leukste.

Zelf loop ik hier ook vaak tegenaan. Uiteraard hebben wij zo onze bestanden en eigen technieken om links te plaatsen. Maar uiteraard blijft het handwerk nog steeds bestaan en moet je af en toe een dagje besteden aan het zoeken naar goede en relevante links.

Waar moet ik beginnen?

Heeft u het ook? U heeft ingepland om vandaag eens op zoek te gaan naar goede links voor uw website, maar waar moet u starten? En hoe vind ik goede links? En wat zijn nou eigenlijk goede links? En wat zijn geen goede links? Dit is de vraag van veel webmasters/beheerders. Ook kwamen we op siteals.nl (een webmaster forum) een topic tegen over deze vraag. Toen besloot ik er maar eens een goed ebook over te schrijven. 3 dagen later was het ebook klaar en heb ik hem direct gepost.

Ebook: Goede backlinks zoeken

In dit ebook beschrijf ik welke links goed en juist niet goed zijn voor uw website. En bovenal geef ik voorbeelden over hoe je deze links kunt plaatsen en waar je websites kunt vinden relevant aan die van jouw.

De inhoudsopgave ziet er als volgt uit:

1. Intro/voorwoord

2. Wat zijn goede links?

3. Hoe vind ik goede links?

4. Links ruilen.

5. Handige tools.

6. Het verschil tussen white hat en black hat seo.

7. Tot slot.

 

Download Nu dit handige ebook en ontvang Gratis 10 startpagina links naar uw website! *

 

 

* Neem hiervoor contact met ons op na het downloaden van uw ebook.