Makkelijk bovenaan in googleSeo 

Makkelijk bovenaan in google

Makkelijk bovenaan in google

Om bovenaan in google te komen zijn een aantal dingen belangrijk. Denk hierbij aan de onpage optimalisatie van uw website. bij de opbouw van een website moet al rekening gehouden worden met de acpecten die google wil zien in een website. bovenaan in google staan is niet eenvoudig en soms kost dit erg veel tijd.

Belangrijkste punten om bovenaan in google te komen

  1. onpage optimalisatie (meta gegevens, snelheid van uw website, juiste opbouw).
  2. laat uw zoektermen vaker voorkomen in uw tekst.
  3. optimaliseer 1 pagina voor slechts 1 zoekterm.
  4. zorg voor een sitemap in uw website.
  5. relevante links naar de juiste landingspagina.

Google zet een website bovenaan in google op basis van gebruikers gemak en relevantie aan de zoekopdracht. Google wilt zijn bezoekers juiste en correcte informatie bieden. Wanneer u dat altijd in uw achterhoofd houd bij het schrijven van een tekst op uw website is er al een goed begin.

Naast relevantie onpage en een juiste opbouw van een website zijn externe links naar een website of pagina erg bepalend of een website op positie 41 of op positie 3 staat in google. Als google bots op externe website een link van uw website vind met het juiste keyword en naar de juiste pagina in uw website zal google dit waarderen.

Gedachte van google

Wanneer google veel links vind die leiden naar uw website zal google denken dat het wel een goed artikel of informatie moet zijn. Omdat er meerdere websites linken naar uw website zal google u bovenaan in google plaatsen. Google wil immers zijn bezoekers juiste informatie bieden. Als er veel websites naar jou linken moet het wel nuttig zijn voor hun bezoekers.

Gerelateerde berichten