Kunstig met linkbuilding België

Kunstig met linkbuilding België

Als autonoom kunstenaar heb ik de afgelopen jaren gemerkt dat je echt veel ondernemender moet zijn dan voorheen, de noodzaak daartoe en daarmee de drang onder mijn collega’s is echt onwijs toegenomen. Wij zien ook steeds meer het belang in van internet marketing. Een methode die voor ons goed werkt is linkbuilding omdat we zo hoger gerankt worden door Google. Het leuke hiervan is dat nog maar weinig kunstenaars het door hebben, eigenlijk alleen mijn vrienden en ik werken met deze manier van profileren. Tegenwoordig doen we ook aan linkbuilding in het buitenland en met name linkbuilding België is favoriet. Waarom? Omdat die onverwachts veel interesse blijken te hebben in kunst. Ik zal niet zeggen dat het per se ónze kunst is, hoewel dat natuurlijk ook gewoon kan aanslaan. Ik denk dat het iets algemeners is. Misschien zijn ze klaar met eigen land en vinden ze het interessant om te ontdekken wat er in Nederland op kunstgebied gaande is. Belgen zijn sowieso erg op Nederland gericht, heb ik gemerkt. Tijd om daar vanuit Nederland op in te spelen en gebruik te maken van de interesse. In feite op een opportunistische manier die interesse wederzijds maken, zo met linkbuilding België. Ik doe dat linkbuilding België nu pas slechts sinds enkele maanden, maar merk al redelijk wat verschil met voorheen. Op de een of andere manier weten de Vlamingen me door dat linkbuilding België gewoon te vinden, en ik heb dan ook veel meer buitenlandse hits op mijn site. Tot nu drie Vlaamse mensen, waaronder een particulier en twee bedrijven, hebben me inmiddels een opdracht gegeven, wat ik toch heel bijzonder vind. Dit is zelfs voor Nederlandse begrippen aan de hoge kant in mijn sector, en al helemaal in deze tijd. Je kunt je dus wel voorstellen dat ik linkbuilding België echt aanraad!

Gerelateerde berichten