Kies het juiste beeldscherm

Bij het kopen van een computer wordt er over het algemeen veel geld en tijd besteed aan het kiezen van het goede model, en de juiste specificaties. Vaak wordt een monitor een beetje in het vergeethoekje gedrukt, terwijl deze net zo belangrijk is om fijn te kunnen werken of een game te kunnen spelen. Je computer kan nog zo goed zijn uitgerust, is de monitor niet toereikend heb je nog een optimale spelervaring. Gelukkig zijn er in de webshop van Azerty.nl verschillende modellen beeldschermen.

monitor

Steeds nieuwere modellen

Waar voorheen je genoegen moest nemen met bepaalde modellen, komen er de laatste jaren steeds nieuwere modellen op de markt van een monitor. Tegenwoordig zijn er zelfs al modellen met gebogen schermen om nog betere prestaties te krijgen, om nog maar niet te spreken over de beeldverhoudingen waarbij je een echte bioscoopervaring hebt. De pixels spelen ook een belangrijke rol, hoe meer pixels hoe scherper het beeld is om mee te werken of te gamen.

Perfect om mee te gamen

De games die vandaag de dag worden gespeeld, vragen niet alleen veel van een computer maar ook van een monitor. Het beeld moet snel worden ververst en de snelheid van het spel aankunnen, een echt game model kan ook twee keer zo snel het beeld verversen als een normaal beeldscherm. Wil je gebruik maken van de nieuwste technieken, dan biedt azerty.nl zeker voldoende modellen om een ultieme ervaring aan te gaan op game gebied. Maar ook voor andere werkzaamheden zijn er meer dan voldoende mogelijkheden.