Wat zijn mooie Cambrils bezienswaardigheden?

Als je een ICT bedrijf hebt, werk je een heel jaar lang om op een welverdiende vakantie te gaan. Cambrils bezienswaardigheden helpen je daarbij om een goede keuze te maken wat de vakantiebestemming wordt. Het is een populaire badplaats aan de Costa Dorada en dat is zeker zeer verdiend. Er zijn veel culinaire hoogstandjes te vinden en dat is zeker wat jij wil na al jouw ICT werkzaamheden. Je kan op Cambrils erg goed ontspannen op een van de vele strandjes of terrassen. Heb je weleens overwogen om er een werkvakantie van te maken?

Wat is er allemaal te doen?

Er zijn op Cambrils bezienswaardigheden voor iedereen! Ook als je van geschiedenis en cultuur houdt kom je hier zeer zeker aan je trekken. Het heeft een centrum met een behoorlijke geschiedenis, sommige gebouwen gaan al terug tot de 12e eeuw. Er zijn zelfs restanten van een Romeinse villa te vinden, behoorlijk interessant om eens te bezoeken. Ook heeft het centrum van de stad, Barri Antic genoemd, zeer boeiende bouwwerken uit de middeleeuwen. Deze bezienswaardigheden kunnen zowel solo als met gids bezocht worden. Je leert wel meer over de stad als je een ervaren gids inhuurt die er van alles over kan vertellen.

Cambrils bezienswaardigheden

Werken op de boulevard

Terugkomend op een werkvakantie als ICT’er. Aangezien jij vast over een goede 4G verbinding beschikt is het goed mogelijk om op een strand jouw werkzaamheden te voltooien. De strandpromenade van Cambrils is daarvoor erg goed geschikt. Naast wandelingen is het ook prima geschikt om te werken. Het strand is maar liefst 6 kilometer lang en loopt door tot in het nabijgelegen Salou. Nadat jij klaar bent met werken kan je een overheerlijk drankje bestellen in een strandtent waar veel mensen jou voor zijn gegaan. Als jij nou bent overgehaald, boek dan snel eens een vakantie naar het mooie Cambrils.