Linkbuilding Tools: hulp bij succesvol linkbuilden

Linkbuilding Tools: hulp bij succesvol linkbuilden

Iedereen die iets van SEO af weet is het er inmiddels wel over eens. Naast de optimalisatie van de teksten op uw website is linkbuilden van groot belang om hoog in de zoekresultaten te verschijnen. Het verwijzen naar andere, populaire, websites en links naar uw eigen site geven een indicatie van de populariteit en bekendheid van uw webpagina. Dit is voor de zoekmachines één van de belangrijkste graadmeters bij het beoordelen van de zoekresultaten. Natuurlijk kunt u zelf op zoek gaan naar geschikte links en kunt u voorstellen tot linkruil indienen bij andere sites, maar u kunt ook speciale linkbuilding tools mee laten helpen om succesvol te kunnen linkbuilden.Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

Linkbuilding tools, wat zijn dat?

Linkbuilding tools zijn kleine programmaatjes die u vaak gratis kunt downloaden op het internet en die u helpen bij het vinden van geschikte links. Het doel van linkbuilding tools is het vereenvoudigen van het linkbuilden zodat u zelf meer tijd over houdt om de rest van uw site te optimaliseren. Linkbuilding tools nemen een groot deel van het linkbuilden uit handen. Natuurlijk bent u er altijd zelf bij om te controleren of de linkbuilding tools hun werk wel goed uitvoeren, maar in 99% van de gevallen gaat het goed. Het gebruik van linkbuilding tools is gewoon toegestaan. U hoeft niet bang te zijn dat zoekmachines uw site niet meer zullen opnemen tussen de zoekresultaten omdat u niet alleen maar handmatig aan het linkbuilden bent.

Waar moet ik aan denken bij linkbuilding tools?

• Verwijzen naar kapotte links heeft weinig zin. Met de tool ‘Valid Link Checker’ kunt u eenvoudig controleren of u vanaf uw eigen site verwijst naar sites die dood zijn.
• Komt u er niet uit naar welke sites u moet verwijzen? ‘Link Suggestion Generator’ zoekt naar websites met overeenkomende inhoud en hetzelfde onderwerp.
• U wilt natuurlijk zeker weten of websites die zeggen dat ze naar u linken dat ook echt doen. Dit kan met ‘Reciprocal Link Checker’.
• Om volledig op de hoogte te blijven van het aantal inkomende en uitgaande links van en naar uw website kunt u de linkbuilding tool ‘Link Analyzer’ gebruiken. U krijgt een eenvoudig overzichtje waarin u direct ziet waar uw site naar linkt en op welke sites uw link genoteerd staat.

Gerelateerde berichten