Nederlandse linkbuilding tool

linkbuilding tools

Als u zich interesseert in linkbuilding en hier veel mee bezig bent geweest weet u vast dat er heel veel tools te vinden zijn die uw linkbuilding campagne kunnen automatiseren. Hierdoor kunt u veel tijd besparen en zo uw aandacht op uw belangrijkste werkzaamheden richten.

Echter is niet elke linkbuilding tool geschikt voor uw linkbuilding campagne. Er zijn tal van linkbuilding tools te  vinden. Maar dit zijn dan vaak tools gemaakt voor de Engelstalige markt. Er is namelijk geen enkele linkbuilding tool die gericht is op de Nederlandse markt die uw linkbuilding campagne dusdanig kan verlichten. Tevens zitten er tools tussen die op een zeer spammie manier links plaatsen naar uw website en dus gestraft zal worden door google. Kijk dus goed uit voordat u een tool gaat gebruiken voor uw website. Kijk eerst wat anderen er over zeggen en probeer het eerst op een website die u niet veel waard is.

De eerste Nederlandse linkbuilding tool

Wij zijn bezig om de eerste Nederlandse linkbuilding tool op de markt te zetten. We hadden al tijden een idee voor een dergelijke tool en hebben afgelopen week de doorslag gegeven en een programmeur in handen genomen om de linkbuilding tool te gaan maken. Deze tool zal speciaal voor de Nederlandse markt zijn en volledig white hat! De tool zal niet volledig automatisch zijn maar uw werk dermate verlichten. U heeft met deze tool straks direct toegang tot tal van waardevolle websites waar u links kunt plaatsen.

De tool is nu in de maak en wij zullen 6 januari een eerste test kunnen gaan maken met de tool. Voordat de consument de tool kan gebruiken zal nog even duren, maar geschat word dat iedereen de tool kan gebruiken in juni 2012. Vanaf dat moment zal de linkbuilding in nederland een nieuw tijdperk ingaan en makkelijker en beter resultaat gehaald worden in de zoekmachines.

Functies van de tool

We willen nog niet alles vrijgeven maar u kunt in  ieder geval het volgende van deze tool gaan verwachten.

  1. Een centraal punt waar u kunt inloggen en toegang heeft tot tal van zeer waardevolle websites/blogs/directory’s.
  2. Alle websites waar u toegang tot zal hebben zullen allemaal een minimale pagerank 1 hebben.
  3. Alle websites zullen tevens van unieke locaties komen. (ip/server)
  4. Alle content die u meegeeft aan de links zullen automatisch op uniekheid gecontroleerd worden dmv de copyscape api. (hierdoor blijven de websites ook waardevol.)
  5. De links zullen in content geplaatst worden zodat het er niet uit ziet alsof de links zijn gekocht.
  6. U kunt links plaatsen in 12 verschillende categorieen en met 1 klik op een knop.
  7. U hoeft niks te instaleren of te downloaden. (account aanmaken en inloggen en u kunt gebruik maken van de tool)
  8. Er zullen drie verschillende pakketten aangeboden worden. Deze zullen op abonnement basis worden aangeboden.

Al met al een flinke tool om uw linkbuildingcampagne te gaan optimaliseren en veel tijd te besparen.

Wil je op de hoogte blijven over deze linkbuilding tool? En straks één van de eerste zijn die de tool in gebruik mag nemen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons op twitter @backlinkskopen

 

 

Gerelateerde berichten