Aanmelden website bij google

Aanmelden website bij google

Wanneer je een nieuwe website online hebt gezet is het mogelijk om google hiervan op de hoogte te brengen en een google bot uit te nodigen uw website te crawlen. Op het moment dat je een website online hebt gezet zal hij vaak niet direct gevonden worden door google. dit komt gewoonweg omdat er nog geen googlebot op uw website is gekomen en uw website niet geindexeerd wordt. Door je website aan te melden bij google stuurt google een bot naar je website en zal deze je website bekijken en beoordelen.

Waarom je website aanmelden bij google?

Als je website maar niet word geindexeerd in google is het handig om deze functie die google je bied te gebruiken. De reden dat google je nieuwe website nog niet heeft gevonden komt doordat je website nieuw is en nog geen enkele link heeft vanaf een externe pagina. Als je wel een link naar je nieuwe website hebt vanaf een externe pagina die al langer online is en dus bekend is bij google zal je website sneller worden opgenomen in google. Dan is het dus niet nodig om je website aan te melden bij google.

Tips: Aanmelden website bij google

  1. Geef alleen de index url op aan google.
  2. Meld je website alleen aan bij google als hij na 2 weken niet word gevonden.
  3. Je kunt beter je website helemaal afmaken voordat je hem aanmeld bij google.
  4. Je website kan je ook makkelijk laten indexeren door een link te plaatsen in een blog die actief is. (Op een actief blog komen dagelijks meerdere google bots langs en vind je website dus direct).<script type="text/javascript"
src="http://pagead2 over here.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js”>

Gerelateerde berichten