Site optimalisatie

Site optimalisatie

De optimalisatie van een site kan soms heel lang duren. Een site met veel zoektermen met hoge concurentie zal een langer optimalisatie proces hebben dan een website met minder concurerende zoektermen. Bij de opbouw van een site moet al rekening gehouden worden met optimalisatie voor de bekende zoekmachines. Hierbij moet met een aantal belangrijke optimalisatie technieken toegepast worden.

 

Waarbij rekening houden bij de optimalisatie van een site

Op het moment dat u een website gaat maken en gaat laten maken is het belangrijk om rekening te houden met een aantal punten voor de optimalisatie van uw site voor de bekende zoekmachines. En dan vooral google. Want google is gewoonweg de meest bekende en meest gebruikte zoekmachine. Er moet bijvoorbeeld rekening gehouden worden met de laadtijd van uw site. Hoe sneller uw website laad hoe beter dit is voor uw uiteindelijke zoekresultaten. Tevens mogen er geen frames in de opbouw gebruikt worden. Tevens is het slim om afbeeldingen die u in uw site gebruikt een naam te geven die te maken heeft of lijkt op een zoekterm die u wilt gebruiken in uw optimalisatie. Er zijn ook mensen die zoekopdrachten uitvoeren via google afbeeldingen. Op het moment dat u uw afbeelding in uw website een zoekterm meegeeft is de kans groot dat ook uw afbeelding bij deze zoekresultaten terecht komt.

site optimalisatie in teksten

Als het gaat om de optimalisatie van teksten in uw site is het van belang dat u voor elk zoekterm een unieke tekst schrijft en een apparte pagina aanmaakt. In deze tekst moet uw zoekterm meermaals voorkomen. Hierbij word vaak een woorddichtheid van 2% gebruikt. Dit wil zeggen dat het zoekterm minimaal 2% van uw tekst moet bevatten. Tevens moet u in uw tekst titels en subtitels gebruiken. Deze titels geeft u een <h1>titel 1</h1> <h2>titel 2</h2> mee. Er staat een minimale tekst van 200 woorden voor een seo tekst. Echter gebruiken we zelf meestal een minimale tekst van 250/300 woorden.Watch movie online Get Out (2017)

Gerelateerde berichten