Waarom nieuwe backlinks pingen?

Nieuwe backlinks indexeren door te pingen

Op het moment dat u erg actief bent met linkbuilding en u plaatst redelijk veel links naar uw website. En u doet dit wekelijks of elke maand dan zal u opgemerkt zijn dat niet altijd de geplaatste links door google worden gevonden. Dit komt soms doordat er een nieuwe pagina is aangemaakt op een website waar jij je link hebt achtergelaten. En als deze pagina diep ergens in de site ligt is de kans niet echt groot dat een bot deze snel vind. Ofwel je werk voor het plaatsen van de links geeft geen voldoening en je stopt met het plaatsen van links naar je website. Vaak is het zo dat forum profiellinks niet snel worden geindexeerd.Watch Justice League vs. Teen Titans (2016) Full Movie Online Streaming Online and Download

 

Hoe kan je een nieuwe link pingen en dus indexeren

Het is natuurlijk mogelijk om je nieuwe links te pingen. Dit kan bijvoorbeeld hier: http://pingomatic.com Hier kan je een de nieuwe links die je naar je website hebt geplaatst direct laten indexeren. Op het moment dat je hier de url van de pagina waar je link is geplaatst in post met je keyword binnen zal je link binnen enkele dag en of weken geindexeerd worden door google. Voor bloglinks is dit niet nodig. Blogs worden vaak door google bots doorlopen en zal je link bijna direct vinden en indexeren.

Nieuwe backlinks indexeren met IMSlave Link Blaster

IMSlave Link Blaster is een software programmatje die direct duizenden links voor je kan indexeren. Op het moment dat je dus zeer actief bent met het plaatsen van nieuwe backlinks naar je website is dit programmatje niet te missen in je linkbuilding tools overzicht. Hieronder vind je een videotje die laat zien wat IMSlave Link Blaster voor je kan doen.

 

ImSlave Link Blaster kost slecht 7 dollar en is dan ook zeker de moeite waard! Koop IMSlave Link Baster NU!


Gerelateerde berichten