Misverstanden en fouten bij linkbuilding

Misverstanden en fouten bij linkbuilding

Linkbuilding wordt er door vele websitebouwers ‘even’ naast gedaan. U geeft in goed vertrouwen uw website in handen van een dergelijke professional en moet helaas constateren Jerseys na enkele weken dat de gewenste bezoekersstroom is uitgebleven. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Ten eerste kan het zijn dat uw website geblokkeerd is door de zoekmachines omdat er een illegale linkbuildingtactiek is gebruikt. Ten tweede kunnen de links verwijzen naar niet meer bestaande sites en ten derde kan er een klassieke linkbuildingfout zijn gemaakt. Hieronder staan de bekendste en meest voorkomende fouten die gemaakt wholesale NFL jerseys worden bij het linkbuilden.

Onderwerpkeuze

Elke internetsite heeft een bepaald thema of onderwerp en een bijbehorende doelgroep. Zorg er altijd voor dat de site waarop uw link geplaatst wordt enigszins gerelateerd is aan de inhoud van uw eigen site. Het heeft diensten bijvoorbeeld geen zin om op een tennissite een backlink Quality te plaatsen naar uw voetbalpagina. De mensen op de site die linkt naar de uwe hebben andere interesses en zullen niet op uw link klikken zolang uw pagina een totaal ander onderwerp heeft.

Wees specifiek bij backlinkende sites

Een veel gemaakte fout is het dumpen van uw link op elke willekeurige site. Bekijk zorgvuldig de site waarop u een link wilt plaatsen. Zorg voor een goede balans van oude en nieuwe sites waarop uw link staat om zo realistisch mogelijk wholesale NFL jerseys over te komen. Ook is het niet zinvol om Miami Dolphins Jerseys alleen maar op sites te staan waar honderden andere backlinks YOUNG te staan. De kans dat website mensen dan bij u uitkomen is klein. Controleer ook altijd de overige links van een bepaalde site. Niemand zit er op te wachten om in hetzelfde rijtje te staan als bijvoorbeeld erotisch getinte pagina’s.

Zorg voor afwisseling

Het is wel zo gemakkelijk om overal uw link te plaatsen met dezelfde begeleidende tekst of om uw link overal op dezelfde positie te plaatsen. Zoekmachines zullen dit snel door hebben waardoor uw pagerank, en dus de positie in de zoekresultaten, gelijk zal blijven. Door flink af te wisselen is het voor potentiële bezoekers Enjoy aantrekkelijker om uw site te bezoeken en variatie zorgt er voor dat u beter scoort in de verschillende zoekmachines. Overdrijf overigens niet met de How keywords die u verpakt bij uw link. Dit kan namelijk een averechts effect hebben.

Gerelateerde berichten